Om meg!Min visjon, mål, og drivkraft er å hjelpe mennesker til å få et god helse og positive tanker. 

 Jeg vil på en profesjonel måte skape en trygg plass for deg , jeg vil gi deg fantastiske verktøy, som du kan bruke selv slik  at du kan mestre utfordringer og negative følelser på en god måte, og ta ansvar for egen helse og livssituasjon.Ta kontrollen i ditt liv. Sitte i førersetet istedet for i passasjersete. Bli mer bevisst på hvordan du har det, se og snu negative tanker til positive,  lære deg til å se hvilke muligheter du har til å lykkes. Det du vil kunne oppnå er:  personlig utvikling,  mer energi,mindre stress, mindre bekymringer, bedre helse,større klarhet og økt livskvalitet.

Vi alle har mulighet til å påvirke og styrke vår egen helse, mer enn vi er klar over.Både fysisk og psykisk. Mennesker kan utvikle seg, mestre nye ferdigheter, og oppnå mye mer enn vi noen gang hadde forestilt oss.

 Ved å hjelpe deg til  å sette mål, lage strategier og utføre dette i konkrete handlinger, vil det åpne for forandringer og nye muligheter. Nå er det kanskje  "din tid" for å sette opp status for livet ditt, er det ikke? Ta ditt valg i dag, hvorfor vente ? Klem fra meg:-)


Min Historie !Fra jeg var ganske ung, har jeg hatt dårlig selvfølele og sevtillit. I hele ungdommen og store deler av mitt voksne liv har jeg følt at jeg ikke er god nok, flink nok, pen nok osv. Jeg har på et måte følt at jeg har tatt valg i livet mitt som har vært feil for meg . Ang jobber som jeg har hatt har det alltid manglet det følelsesmessige engasjmentet.. Utad har jeg nok til tider, virket selvsikker da jeg har tatt på meg en maske. Og når noen har spurt meg hvordan går det ? Så har jeg alltid svart , jo da , kjempebra. Jeg har alltid vært pliktoppfyllende og har med meg flink pike syndromet, men jeg følte likevel inni meg at jeg aldri var flink nok. Når jeg så på andre mennesker så var jo de mye flinkere enn meg. Men jeg fortjente jo ikke noe annet.Jeg ante ikke den gang at det var det negative i livet mitt jeg hadde fokus på.Etterhvert ble følelsen av å ikke ha det bra nok , veldig sterk for meg. Jeg begynte å søke etter noe annet, men jeg visste ikke hva det var jeg manglet i livet mitt. Når j jeg rundet 41 år tok jeg noen valg som snudde livet mitt totalt.

Jeg ble arbeidsledig og da fikk jeg mulighet til å tenke på å finne en jobb som jeg kunne engasjere meg i og som ga meg den gleden jeg hadde manglet.. Jeg ble tilfeldigvis anbefalt en skole for selvutvikling og det var starten på min reise i meg selv og min NLP Utdannelsen. På skolen var jeg i 2 år. Der fikk jeg de verktøyene jeg trengte for å forandre livet mitt til at jeg fikk mer av det jeg ville ha i livet. Det blew mitt store gjennombrudd.Ja det var en reise med store utfordringer for meg og min lave selvtillit.


Når jeg likevel trosset motstand i kroppen min som overhodet ikke ville i forandrings prosessen, så kom jeg styrket ut av utfordringene..Og selvtilliten økte. Jeg trente ogs trente på de verktøyene jeg hadde fått, ble bedre , fikk resultater og nærmet meg målet mitt. Nå lever jeg livet mitt på en måte som jeg selv har valgt . I dag elsker jeg livet både gleder og utfordringer, for det er klsart at det er ingen som går på e rosa sky gjennom livet. Forskjellen er nå at jeg takler utfordringene mine på en mye bedre måte, Jeg tar lærdom av mine feil , og går videre. .Nå vet jeg akkurat hva jeg vil ha, jeg setter meg mål og henter frem handlings kraften i meg og går å gjør det. Istedenfor å bare drømme om det. Jeg er sjefen i mitt liv.

 Dine Mål er Mitt Fokus