Referanser fra tidligere klienter


S.Pokorra


Før jeg kom til Trude hadde jeg ingen planer om hva jeg ville gjøre i fremtiden. Det hjalp meg veldig å få fram det underbevisste. Nå har jeg endelig et mål, en drøm , og denne skal oppfylles. Trude gjør en fantastisk jobb, og er en utrolig hyggelig person. Jeg ble alltid så avslappet når jeg var hos henne og hadde det ikke vært for disse timene så hadde ikke jeg vært der jeg er i dag. Tusen takk:-)

Referanser fra klienter


Anna Elise Nilsen

For ca et år siden trengte jeg å endre på livet mitt. Helsen min var dårlig, jeg var kraftig overvektig, mye sliten og stresset var blitt så høyt at jeg hadde konstant hertebank. Med mye smerter i kroppen og skamfull over meg selv så var det vanskelig å finne en løsning.

Etter første timen dro jeg derfra med meer energi, possetivitet og troen på at dette skulle funke for meg.

NLP- Coaching: Hvordan bli den beste versjonen av seg selv, slutte å være sin værste fiende. Jeg var kjempe flink til å hakke på meg selv, kjefte på seg for dårlige valg, bruke unnskyldninger for å unne seg litt ekstra tid på sofaen. jeg snakket alltid ned om meg selv, " jeg klarer ikke å studere det, jeg er ikke flink nok, jeg er for tjukk til at folk liker meg osv" Jeg hadde ingen selvtilitt eller tro på meg selv, og heldighvis fikk jeg en fanntastisk dame til å hjelpe meg med dette. 

 Hun engasjerer seg virkelig for at du skal nå de målene du har i livet. For at du skal kunne bli den beste versjonen av deg selv. Enten det er innen selvtilitt, studier, eller andre ting i livet. Denne damen lærte meg noe av det viktigste her i livet, nemlig det å ta vare på deg selv på samme måte som du ville gjort med din aller bestevenn. Kropp og sinn henger sammen og for meg var det et stort steg da jeg fikk verktøyene til å snu livet til den måten jeg selv vill ha det på . Jeg er så glad for at jeg lærte meg disse tingene så tidelig i livet mitt.


 

  1. Anna Elise Nilsen


Lymfedrenasje med vakum: Da jeg først hørte dette så tenkte jeg " aldri i verden at det der skal funke for meg" Men jammen tok jeg feil. Da jeg prøvde det hadde jeg : MYE kviser, akne problemer, arr, synlige røde strekkmerker, mye vann og avfallstoffer i kroppen, dårlig blodsirkulasjon, dårlig imunforsvar, ekstremt lite energi osv. Jeg hadde gått på store mengder cortison pga sykdom og kroppen min fikk lide pga dette. Lymfedrenasjen gjorde litt vondt i førsten, og det tok et par ganger før jeg begynte å føle noe effekt. Først så skulle avfallstoffene mine ut, og jeg begynte å sove bedre om nettene.. Jeg fortsatte med behandlingen og etter ca 8-10 behandlinger begynte vekten min å rase ned. I løpet av en mnd mistet 14 kg( mest vann). Jeg knuste foten i Mars 2015 og fikk ingen form for mosjon, kroppen min måtte roe ned å få hvile og det var da ting virkelig begynte å endre seg. Kvisene ble borte, de røde arrene mine ble hvite og mindre synlige, energien kom raskt, og jeg begynte å føle meg bedre. Lymfredrenasjøen øker blodsirkulasjonen i kroppen og gjør at kroppen får bedre flyt. Dette er noe jeg vill anbefale til alle som sliter med dårlig imunforvsar, mye vann i kroppen, smerter, lite energi og dårlig hud. 

Dine mål er Mitt Fokus